5 weken gratis NUTRO™ om thuis te testen

Wil je je trouwe metgezel graanvrije brokken laten testen? We zijn op zoek naar 2.000 gemotiveerde dogofriends-leden die hun hond 5 weken lang het graanvrije assortiment van NUTRO™ willen laten proeven.

 

Waarom NUTRO GRAIN FREE™ proberen?

NUTRO™ is toegewijd aan het serveren van eenvoudige maar effectieve en betrouwbare recepten voor je hond. Ze zijn GGO-vrij, zonder kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen. Volledig natuurlijk!

De recepten in het GRAIN FREE assortiment van NUTRO™ zijn gemaakt zonder granen, waardoor je hond geen risico loopt op voedselallergieën voor deze ingrediënten.

 

Geïnteresseerd?

Schrijf je in als dogofriends-lid (als dit nog niet het geval is) en meld je aan voor de campagne. Misschien ben jij wel één van de 2.000 gelukkigen die zal worden geselecteerd.

Inschrijven kan tot en met zondag 8 september.

 

Je VIP pack

De 2.000 geselecteerde ambassadeurs ontvangen 5 weken NUTRO™ brokken, aangepast aan de behoeften van hun hond.

De campagne wordt georganiseerd in samenwerking met de Maxi Zoo winkels. De geselecteerde leden worden uitgenodigd om hun pakketten op te halen in de Maxi Zoo winkel van hun keuze. Ontdek hier de 44 Maxi Zoo winkels in België.

 

JE MISSIES

Ontdek NUTRO™ met je hond

Laat je hond het NUTRO™-voer proeven en maak er je eigen mening over.

Deel je ervaring

Vertel je ervaring met alle dogofriends-leden: Plaats foto’s in onze galerij en geef commentaar op artikelen op onze blog. Deel dan je mening over het merk NUTRO™ met je vrienden en familie.

Vertel ons je mening

Na 5 weken testen heb je een sterke mening ontwikkeld over de NUTRO™-brokken. Deel je mening met ons via een enquête aan het einde van de campagne.

(De campagne is voorbehouden voor mensen die in België wonen).

 

HEB JE NOG VRAGEN?

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze FAQ-pagina. Mocht je het antwoord op je vraag nog steeds niet gevonden hebben, neem dan contact met ons op via info@dogofriends.be. Ons team helpt je graag verder.

 

 

Duur van de campagne

Begin
26/08/2019
Einde
17/11/2019

Deel deze campagne met andere vrienden die NUTRO™ zouden willen testen.

  • Delen