DE CAMPAGNE

Wij bieden 1.000 dogofriends-leden de mogelijkheid om hun hond gratis PURINA® DentaLife®-sticks te laten testen. De geselecteerde leden ontvangen hun pakketje thuis.

In ruil daarvoor vragen wij je dit te doen:

  • Je ervaring te delen met de mensen om je heen
  • Een einde-van-campagne-enquête in te vullen om ons te vertellen wat je ervan vond.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 15 oktober.

De 1.000 geselecteerde leden zullen tussen 16 en 21 oktober per e-mail op de hoogte worden gebracht.

Campagnes zijn alleen bedoeld voor dogofriends-leden.

– Als je nog geen lid bent, maak dan gratis een account aan.

Je kan je dan aanmelden voor de campagnes die jou interesseren.

– Als je al lid bent, klik je op de knop “Inschrijven” op de PURINA® DentaLife® ambassadeurspagina.

Deelname aan deze campagne is beperkt tot één hond per gezin.

Helaas niet. Het wordt aanbevolen om te starten met het geven van PURINA® DentaLife®-sticks aan je hond vanaf één jaar oud.

Honden worden als senior beschouwd vanaf 7 jaar. PURINA® DentaLife® is geschikt voor hen indien ze nog goede tanden en kiezen hebben en nog goed kunnen kauwen.

PURINA® DENTALIFE®

PURINA® DentaLife® is een innovatieve tandverzorgende stick. Het heeft een honingraatstructuur, een gegroefde vorm om het tandvlees te masseren en een heerlijke kippensmaak. PURINA® DentaLife® reinigt zelfs moeilijk bereikbare tanden en is bij dagelijks gebruik wetenschappelijk bewezen dat het de vorming van tandsteen vermindert voor gezonde tanden en gezond tandvlees.

PURINA® DentaLife® werkt door middel van een mechanische werking, deze bevordert het kauwen en het fysieke ‘borstelen’ op het oppervlak van de tanden. De combinatie van de producttextuur, de vorm en de dimensie van het kauwen maakt het mogelijk om zelfs die moeilijk te bereiken tanden achter in het gebit die het meest kwetsbaar zijn, voor tandplak-tandsteenvorming, schoon te maken.

Wetenschappelijk onderzoek heeft ook aangetoond dat het de vorming van tandsteen vermindert.

PURINA® DentaLife® kan dagelijks gegeven worden, op elk moment van de dag, als onderdeel van de dagelijkse tandverzorging. Volg de aanwijzingen op het etiket voor aanbevolen hoeveelheid voeding en richtlijnen: één stick per dag.

PURINA® DentaLife®-sticks bevatten minder dan 10% extra calorieën, die jouw hond snel zal verbranden na een kleine wandeling, het is dus niet nodig om zijn belangrijkste maaltijd van de dag te verminderen.

De stick vertraagt de vorming van tandplak en tandsteen. Je kunt dus een vermindering van de aanwezigheid van geelachtige tandsteen en een verbetering van de adem van jouw huisdier opmerken.

Tandheelkundig onderzoek heeft aangetoond dat PURINA® DentaLife® producten gedurende 28 dagen een aanzienlijk gunstig effect hebben op de werking van PURINA® DentaLife® producten, met een snelheid van één stick per dag.

In deze studies werden ook aanzienlijke gunstige effecten waargenomen op twee categorieën tanden achterin de kaak (premolaar en molaar) – hoewel hondeneigenaren meer moeite hebben om deze tanden te controleren, is er een positieve mechanische werking op deze tanden.

Duur van de campagne

Begin
08/10/2019
Einde
15/12/2019