4 weken gratis PURINA ONE voor katten om thuis te testen

Zin om je kat te verwennen? Laat hem/haar PURINA ONE ontdekken: kwaliteitsvoeding die is aangepast aan de behoeften van katten.

We zijn op zoek naar 1 000 gemotiveerde Dogofriends-leden die met hun kat PURINA ONE willen uittesten.

De gelukkige ambassadeurs krijgen de kans om hun kat de gecombineerde voeding te laten testen. De pakketten bestaan uit droge en natte voeding zodat katten kunnen genieten van het beste uit beide soorten!

 

Waarom PURINA ONE proberen?

PURINA ONE biedt een breed assortiment aan van voedingsmiddelen die zijn samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. Doordat de PURINA ONE-voeding ontwikkeld wordt door voedingsdeskundigen voldoen de complete en uitgebalanceerde recepten aan de specifieke behoeften van je kat. Voor zichtbare voordelen vandaag en morgen!

Daarnaast nodigt PURINA ONE je uit om gecombineerde voeding te proberen: een combinatie van droog en nat voer. PURINA ONE Droog biedt een knapperige textuur waar katten naar hunkeren, terwijl PURINA ONE Nat hydratatie levert, om nog maar te zwijgen van de smaak die ze zo lekker vinden. 😉

 

Geïnteresseerd?

Schrijf je in als een lid van Dogofriends (als dit nog niet het geval is) en meld je aan voor de campagne. Je kunt een van de 1 000 gelukkige geselecteerden zijn.

Inschrijven kan tot zondag 11 oktober.

De aanmeldingen voor de PURINA ONE-campagne zijn nu gesloten. We zullen de 1.000 geselecteerde ambassadeurs tussen 12 en 16 oktober per e-mail op de hoogte brengen..

Je VIP pack

De 1 000 geselecteerde ambassadeurs ontvangen 4 weken PURINA ONE-voeding aangepast aan de behoeften van hun kat.

De campagne wordt georganiseerd in samenwerking met de Carrefour-winkels.

De geselecteerde leden worden uitgenodigd om hun pakketten op te halen in de Carrefour-winkel van hun keuze.

 

Je missies

Ontdek PURINA ONE met je kat

Laat je kat PURINA ONE-gecombineerde voeding proeven en ontwikkel je eigen mening erover.

Deel je ervaring

Vertel alle Dogofriends-leden over je campagne: geef commentaar over de artikels en plaats foto’s in onze galerij.
Deel dan je mening over PURINA  ONE met je omgeving.

Deel je mening met ons

Na 4 weken testen heb je zelf het verschil kunnen ervaren dankzij PURINA ONE-gecombineerde voeding. Deel je mening met ons aan het einde van de campagne door onze enquête in te vullen.

(De campagne is voorbehouden voor mensen die in België wonen).

Heb je nog vragen?

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze FAQ pagina. Mocht je het antwoord op je vraag nog steeds niet gevonden hebben, neem dan contact met ons op via info@dogofriends.be. Ons team helpt je graag verder.

Duur van de campagne

Begin
26/09/2020
Einde
08/11/2020