Ontdek al onze gezondheidstools

Of het nu gaat om een gids om met je puppy aan de slag te gaan, om de juiste reflexen voor je volwassen hond te hebben, om eerste hulp te leren of om automatische herinneringen voor medische afspraken te ontvangen, alles is er om je hond gezond te houden

 

GEZONDHEIDSGIDSEN

In onze gidsen vind je alle tips en trucs die je nodig hebt om de juiste reflexen te hebben om je hond gelukkig en gezond te houden.

Natuurlijk vervangen ze niet de essentiële rol van je dierenarts, maar ze zullen je helpen om een betere relatie met je haarbal op te bouwen.

SAFETYBOOK

Omdat een ongeval snel gebeurt, is het beter om voorbereid te zijn. Download je gratis complete gids met de essentiële acties in geval van nood. Het zal je helpen je op de juiste manier te gedragen wanneer het moment daar is.

AUTOMATISCHE HERINNERINGEN

Dankzij de automatische herinneringen zal je geen belangrijke afspraken meer missen, of het nu gaat om je hond zijn gezondheid met vaccinatieherinneringen of om hem te verwennen met een verjaardagsherinnering.

NIEUWSBRIEVEN VOL GOEDE TIPS 

Door lid te worden van de roedel ontvang je maandelijks een nieuwsbrief met veel tips en trucs. Je vindt er advies over gezondheid, maar ook over opvoeding, voeding of nieuws.