< Terug naar artikels

DoorEmilie de dogofriends - Meer dan een jaar geleden

3 ideeën om een moment van ontspanning met je kat door te brengen

De campagne is volop bezig en we hopen dat je test nog steeds goed verloopt.

Deze week stellen we voor dat je de voordelen van PURINA® PRO PLAN® op de gezondheid van je kat observeert.

Doel: een energieke kat met een zijdeachtige vacht! Wij hebben 3 activiteitenideeën voor je voorbereid om een aangenaam moment van ontspanning met je kat door te brengen.

 

1. SPELMOMENT

Een uitstekende manier om een moment met je kat door te brengen is om met hem te spelen.

Een eenvoudig en grappig spel is om hem een “prooi” te laten achtervolgen. Of het nu gaat om een muis aan het einde van een stok, een luidruchtige bal of de rode stip van een laser, het idee is om de beweging van een vluchtende prooi te simuleren. Beweeg het object zoals een prooi zou doen wanneer deze wegvlucht: soms wat sneller dan wat trager. Dit moedigt je kat aan om te jagen en te springen.

De perfecte gelegenheid om de voordelen voor de vitaliteit van je kat te bekijken.

 

2. BORSTEL JE KAT

Van katten is bekend dat ze zichzelf verzorgen. Je kan je kat echter wel helpen door hem te borstelen. Als hij ervan houdt geaaid te worden, zal hij ongetwijfeld graag geborsteld worden.

Maak van de gelegenheid gebruik om de voordelen op zijn vacht te observeren! Een gezonde vacht is zacht en glad. Het schittert maar is niet vettig en stinkt niet. Anderzijds zal een vacht in slechte staat droog en broos zijn, met aanzienlijk haarverlies.

 

3. EEN KLEINE MASSAGE

We eindigen het ontspanningsmoment met een kleine massage: nek, oren, schouders, rug en/of benen. Een massage vermindert de angst en stress van je kat en stelt je in staat om te controleren of de huid van je kat gezond is, zonder plakjes of letsels.

Vertel ons in commentaar als je al een verbetering van zijn vitaliteit of vacht hebt waargenomen.

Tot ziens 🙂

Wil je reageren op dit artikel? Een commentaar toevoegen
 • Delen

Duur van de campagne

Begin
23/09/2019
Einde
15/12/2019

Deel deze campagne met andere vrienden die PURINA® PRO PLAN® zouden willen testen.

 • Delen

11 commentaires

 1. Door Lieve Thomas - Meer dan een jaar geleden

  Na een hele dag rust is onze 5 jarige kater wakkerder dan ooit om ‘s avonds als eerste klaar te staan om te spelen.Hij is enorm energiek.
  Ook van een borstelmoment kan hij enorm genieten.Zijn vacht is zéér zacht en glanst opnieuw feller.Ook van een massage op zijn kopje en achter zijn oren geniet hij als geen ander.

 2. Door Griet Vanwing - Meer dan een jaar geleden

  Kasper is dol op zijn brokjes en ziet er stralend uit.
  We zij allebei heel tevreden!

 3. Door Laura Verhelst - Meer dan een jaar geleden

  Ik heb 2 katten en ze spelen heel vaak met elkaar. Ravotten en overal op springen. Ze houden dan ook echt van de laser en een stok met veertjes aan!
  Dax is ook een echte knuffelaar en houdt ervan om zich bij mij te komen nestelen en gemasseerd te worden. Jace is ook wel zen knuffelbeer maar is meer bescheiden op gebied van knuffelen. Ze geeft mij wel regelmatig likjes en houdt echt van een massage rond de oortjes.

 4. Door Marijke Draye - Meer dan een jaar geleden

  Theo is een schuwe kater die niet geniet van strelingen. Zijn vacht is idd veel verbeterd. Molly mijn kattin is kei verlekkerd van Pro Plan. Haar vacht is in top conditie en zij geniet van de massage. Zenga men andere kattin is niet zit van het eten. Dus helaas verliest zij nog steeds veel haren. Haar masseren lukt sowieso ook niet. Maar superblij dat toch Molly er wel van kan genieten 😊

 5. Door Ingrid valcke Valcke - Meer dan een jaar geleden

  ja ik kreeg zelf likkjes helpt enorm en haar vachtje kammen super

 6. Door Nadine De Schrijver - Meer dan een jaar geleden

  Lylou haar vacht is glanzend en is zeer speels wanneer ik smorgens haar brokjes geef eet ze met veel smaak en dat voor mij is zeer belangrijk vroeger at ze niet zoveel en was haar vacht dof, ik ben uiterst tevreden met het resultaat en blij dat ik het heb mogen testen en laten kennen aan andere personen die ook een kat hebben zei ook zijn zeer tevreden over de korting en eveneens het resultaat bedankt voor deze uitdaging 😸😻

 7. Door Mariska Soens - Meer dan een jaar geleden

  Onze poes houdt enorm van massages aan het hoofdje, aan de oortjes en aan de buik. Sedert de nieuwe voeding ondervind ik dat bijoux blinkt en een zachtere vacht heeft gekregen. Dit is toch super !

 8. Door Nanske Panské - Meer dan een jaar geleden

  Yep , t is waar … Joske zijn pels begint anders aan te voelen , niet zo stug en blinkt mooi … nooit gedacht dat dit kon , enkel door voeding en die massage … daar staan ze hier voor in de rij , heeeeeerlijk vinden ze dat

 9. Door Saskia Lammens - Meer dan een jaar geleden

  Shadow zijn vacht blinkt terug en hij is zeer actief, veel meer dan voordien ! Ik zie echt een mooie verandering door het aanpassen van de voeding 👌

 10. Door Renate Vigo - Meer dan een jaar geleden

  De massage vind ze heerlijk maar soms begint ze spontaan mijn hand als prooi te bezien, ook je hand onder de deken verstoppen en dan stilletjes de vingers bewegen maakt Chica erg speels. Haar jachtinstinct komt geluk omhoog😻

 11. Door Laura Geenen - Meer dan een jaar geleden

  Loki smult enorm van zijn kittenbrokjes. Bovendien is zijn vacht veel zachter dan voorheen!

Een commentaar toevoegen