Wat is dogofriends?

Dogofriends is een club die 100% gratis is, voorbehouden aan hondenbaasjes die hun haarbol in de watten wensen te leggen.

Wist je dat 80% van de honden niet genoeg verwend worden?

Nou ok, dit percentage is waarschijnlijk fout, maar bij dogofriends geloven er wij er graag in, omdat het ons veel motivatie geeft om dit onrecht weg te werken!

We hebben dus een ploeg van fijne snuffelaars samengesteld die elke dag werken om goede deals en voordelen te vinden voor jou en je trouwe partner.

Als je buddy dus verwend wordt of niet, aarzel niet om lid te worden van de club. Dogofriends is namelijk zoals voor de liefde van je hondje : 100% GRATIS.

 

Je gratis Tractive GPS

Als lid van dogofriends, ontvang je gratis een Tractive GPS-tracker ter waarde van 49,99€.  Je hoeft alleen het abonnement te betalen (vanaf 3,75€/maand) om de bewegingen van je haarbol op elk moment te volgen op je app.

Zo ben je zeker dat je nooit het spoor van je trouwe partner verliest!

Opgelet, deze actie is beperkt in tijd. Je hebt 10 dagen om je gratis GPS te bestellen.

Voor meer informatie over Tractive, klik hier.

 

Hoe mijn gratis GPS krijgen?

Ben je al lid?

Stuur ons een e-mail naar tractive@dogofriends.be en wij zullen je je unieke code en de volgende te ondernemen stappen sturen.

 

Ben je nog geen lid?

Ga je snel op www.dogofriends.be inschrijven. Je zult een welkomstmail ontvangen met alle voordelen : een kookboek, gezondheidshandleidingen, 30 retro polaroids, … En je unieke code om je gratis GPS te bestellen!