top of page

ONTDEK MEER OVER DE VOORDELEN VAN PEDIGREE® MULTIVITAMINS 

In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over de supplementen van Pedigree® Multivitamins en hun voordelen voor de gezondheid van je hond. Ben je er klaar voor? 😊

Wat zijn supplementen voor honden?  

Hoewel we ons best doen om onze trouwe metgezellen evenwichtige en voedzaam eten te geven, zijn soms zelfs de beste opties niet genoeg om ze te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben.  

Gelukkig zijn er, net als voor ons, voedingssupplementen voor onze viervoeters! Deze zijn gericht op het leveren van voedingsstoffen of andere heilzame elementen die misschien ontbreken in hun dagelijkse voeding. Deze supplementen kunnen vitaminen, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en andere voedzame of heilzame stoffen bevatten! 💪 

WIST JE DAT...?

20% van de honden ouder dan één jaar heeft last van mobiliteitsproblemen. En dit aantal neemt toe met de leeftijd!

Waarom supplementen van Pedigree® Multivitamins geven?

Pedigree® Multivitamine supplementen zijn :  

  

😋 Heerlijk en gemakkelijk te geven.   

In tegenstelling tot de meeste supplementen, die verstopt moeten worden in het voer van je hond, zijn de supplementen van Pedigree® zo ontworpen dat ze even verleidelijk en dus even gemakkelijk te geven zijn als een traktatie.   

  

💪 Gemaakt met een op maat gemaakte mix van vitaminen en krachtige actieve ingrediënten om aan de specifieke behoeften van je hond te voldoen.  

👩‍🔬 Wetenschappelijk bewezen dat ze de gezondheid en het welzijn van je hond ondersteunen.  

De supplementen van Pedigree® zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen van het Waltham Petcare Science Institute!   

  

🌱 Gezond en caloriearm   

 

Supplementen van Pedigree® zijn gemaakt van heerlijke kip en bevatten minder dan 5% vet. Ze bevatten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen! 

1. IMMUUNSYSTEEM

De gezondheid van je hond hangt voor een groot deel af van zijn immuunsysteem. Net als bij mensen helpt het immuunsysteem het lichaam te beschermen tegen ziekten, infecties en schadelijke indringers.  

  

Een sterk immuunsysteem betekent dat je hond zich beter kan verdedigen tegen ziekteverwekkers en sneller geneest als hij ziek wordt. Dit helpt om hem energiek, actief en gelukkig te houden. 

450278_PED_180g_Multivitamins_Immunisation_Chicken_WithoutPolish.png

Daarom bevat Pedigree® Multivitamins Immuniteit: 

 • Een mix van 8 vitaminen (B en E), essentieel voor de productie van rode en witte bloedcellen, die een sleutelrol spelen in de immuunrespons.

 • Beta-glucanen, die de activiteit van immuuncellen verhogen.

             💡Beta-glucanen zijn afkomstig van gist en hebben bewezen goed te zijn voor het immuunsysteem van honden.

 • Antioxidanten die cellen en het lichaam beschermen tegen binnendringende bacteriën.

2. GEWRICHTSVERZORGING

Uw hond zit vol energie en vindt het heerlijk om de wereld om hem heen te verkennen. Maar naarmate hij ouder wordt, kan gewrichtspijn een probleem worden, dat zijn bewegingsvrijheid en levenskwaliteit aantast. Daarom is het belangrijk om gewrichtsverzorging serieus te nemen. Naast regelmatige lichaamsbeweging helpen een uitgebalanceerd dieet en de juiste voedingssupplementen de gewrichten van je viervoeter te versterken.

Daarom bevat Pedigree® Multivitamins Gewrichtsverzorging:  

 

 • Vitamine C, essentieel voor de aanmaak van collageen, een eiwit dat voorkomt in een groot deel van de gewrichtsweefsels, zoals kraakbeen, ligamenten en pezen. 

 • Vitamine E, met zijn ontstekingsremmende eigenschappen, die gewrichtsontstekingen kan helpen verminderen. 

 • Een mix van 8 B-vitamines. Vitamine B1, B6 en B12 zorgen voor een goede werking van het zenuwstelsel, wat belangrijk is voor het reguleren van de spierspanning rond de gewrichten en het behoud van een goed bewegingsbereik. 

 • Groenlipmosselpoeder, dat van nature glucosamine en chondroïtine bevat, twee stoffen die essentieel zijn voor het behoud van sterk kraakbeen in de gewrichten. 

 • Zink, dat bijdraagt aan de gezondheid van de botten en het risico op gewrichtsproblemen vermindert.

450282_PED_180g_Multivitamins_Joints_Chicken_WithoutPolish.png

3. SPIJSVERTERING

Sommige honden hebben een gevoeligere spijsvertering dan andere. Maar een goede spijsvertering is essentieel voor hun algehele gezondheid. Zo kunnen ze alle voedingsstoffen opnemen die ze nodig hebben om in topvorm te blijven. 

450294_PED_180g_Multivitamins_Digestion_Chicken_WithoutPolish.png

Daarom bevat Pedigree® Multivitamins Spijsvertering:  

 • Een mix van 8 B-vitamines om koolhydraten, eiwitten en vetten te helpen omzetten in energie. 

 • Vitamine E, die de opname van voedingsstoffen verbetert, waaronder vitamine A en andere vetoplosbare vitaminen. 

 • Probiotica die de aanwezigheid van goede bacteriën in de darm bevorderen en de darmflora in balans houden.

Nu je meer weet over Pedigree® Multivitamins, is het tijd om je volgende ambassadeursmissie te voltooien! 🥳

Je hebt normaal 5 kortingsbonnen in je pakket ontvangen. 🙌 Je doel? Deel je kennis met anderen en geef je vouchers aan je meest geïnteresseerde vrienden, zodat ook zij hun hond Pedigree® Multivitaminen kunnen laten ontdekken! 🙋‍♂️🙋‍♀️

bottom of page